Op zaterdag 10 september 2022 organiseert Stichting Erfgoedhavens Rotterdam het Duurzaamheidsfestival Varend Erfgoed. Op de Stadswerf Koningspoort is er van alles te zien en te beleven op het gebied van duurzaamheid, met een bedrijvenmarkt en verschillende workshops. Steek je licht op over isolatie, warmtepompen, conservering, elektrisch varen, alternatieve brandstof en nog veel meer.

Het Duurzaamheidsfestival is geen doorsnee beurs, want alle duurzame toepassingen en oplossingen die je hier ziet, zijn gericht op het varend erfgoed. En er is meer: je kunt verschillende historische vaartuigen van binnen bekijken, een rondvaart maken met een elektrische boot en genieten van hapjes, drankjes en muziek. Naast scheepseigenaren zijn omwonenden van de Rotterdamse museumhaven van harte uitgenodigd, het is 10 september tenslotte ook Open Monumentendag.

Startschot is om 11.00. Bekijk het volledige programma op de website van Stichting Erfgoedhavens Rotterdam. Toegang is gratis, locatie is Stadswerf Koningspoort bij de Oude Haven in Rotterdam.

Deel dit artikel:

Comments are closed.

Close Search Window